WordPress onderhoud pakket

Het updaten en onderhouden van je WordPress website is een absolute must en wel om de volgende redenen:

Veiligheid
Verouderde versies van WordPress, plug-ins en thema’s kunnen veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. Zo loop je onder andere een groter risico om gehackt te worden. Houd je website dus veilig door op tijd te updaten.
Compatibiliteit met plug-ins
Veel plug-ins werken niet (goed) met oudere versies van WordPress. Om problemen met plug-ins te voorkomen, is het dus belangrijk om niet alleen de plug-in maar ook WordPress zelf te updaten.
Nieuwe functionaliteiten
Heeft WordPress een handige/leuke nieuwe functionaliteit ontwikkeld? Dan wordt ‘ie doorgevoerd met een update. Om hier gebruik van te kunnen maken, zul je dus moeten updaten.
Snelheid van je website
Dit is wellicht een open deur. Maar verouderde software wordt vaak traag. Dat geldt ook voor je website.
Compatibiliteit met PHP
Nieuwere versies van WordPress werken beter met nieuwere versies van PHP, de programmeertaal waarmee WordPress gebouwd is.

Uiteraard kun je zelf aan de slag met deze updates. Zorg er hierbij voor dat je altijd éérst WordPress update, vervolgens de plugins en pas als laatste de thema’s. Op die manier voorkom je dat WordPress niet compatibel is met de laatste versie van een plugin. In een andere volgorde kan het fout gaan en als dat gebeurt heb je toch wel wat technische kennis nodig om de schade te herstellen.

Om het voor jou makkelijk te maken, biedt Kokua Design óók voor 2023 een WordPress onderhoud pakket aan. Voor een klein bedrag per maand zorg ik gedurende het hele jaar voor het volledige onderhoud van jouw WordPress website. Onder andere de volgende zaken zijn inbegrepen:
- Maandelijkse update van WordPress, plugins en template(s)
- Periodieke backup van jouw website
- Snelheidsoptimalisatie: ik installeer o.a. een zogenaamde caching-plugin die je website sneller maakt
- Maandelijkse check op veiligheidsrisico’s binnen je website

Kortom: ik zorg er voor dat je website maximaal up-to-date is!

Wil je géén periodieke maar een éénmalige update van je website, dan kan dat natuurlijk ook! Voor het eenmalige bedrag van 43,50 (excl. BTW) wordt de database van je website éénmalig opgeschoond, WordPress, plugins en thema’s ge-update, overbodige plugins en thema’s (indien van toepassing) verwijderd en een spamfilter gecontroleerd/geïnstalleerd.

Wil jij ervan verzekerd zijn dat je website ook in 2023 optimaal beschermd is? Vul dan snel onderstaand formulier in!

    Ja, ik wil mijn website graag maximaal veilig en up-to-date houden! Ik kies daarom voor:

    * Prijzen zijn exclusief BTW
    ** Van 1 februari 2023 t/m 1 februari 2024