WordPress onderhoud pakket

Je beschikt al een tijdje over een zakelijke website gemaakt door Kokua Design. Deze website is met WordPress gemaakt en is opgebouwd uit één gekozen thema (template) en diverse zogenaamde plugins. Een plugin is een ‘software pakketje’ dat functionaliteiten aan je website toevoegt, bijvoorbeeld een bepaalde lay-out, een contactformulier of een spam filter. Doorgaans bestaan de websites die ik maak uit plusminus 15 plugins.

Voor de snelheid maar vooral ook de veiligheid van je website is het van belang dat je zowel WordPress zelf als je WordPress thema en plugins up-to-date zijn. Veel updates dichten beveiligingslekken en het niet doen van deze updates kan een (groot) veiligheidsrisico met zich mee brengen.

Uiteraard kun je zelf aan de slag met deze updates. Zorg er hierbij voor dat je altijd éérst WordPress update, vervolgens de plugins en pas als laatste de thema’s. Op die manier voorkom je dat WordPress niet compatibel is met de laatste versie van een plugin. In een andere volgorde kan het fout gaan en als dat gebeurt heb je toch wel wat technische kennis nodig om de schade te herstellen.

Om het voor jou makkelijk te maken, biedt Kokua Design voor 2021 een WordPress onderhoud pakket aan. Voor een klein bedrag per maand zorg ik gedurende het hele jaar voor het volledige onderhoud van jouw WordPress website. Onder andere de volgende zaken zijn inbegrepen:
- Maandelijkse update van WordPress, plugins en template(s)
- Periodieke backup van jouw website
- Snelheidsoptimalisatie: ik installeer een zogenaamde caching-plugin die je website sneller maakt
- Maandelijkse check op veiligheidsrisico’s binnen je website

Kortom: ik zorg er voor dat je website maandelijks maximaal up-to-date is!

Wil je géén periodieke maar een éénmalige update van je website, dan kan dat natuurlijk ook! Voor het eenmalige bedrag van 37,50 (excl. BTW) wordt de database van je website opgeschoond, WordPress, plugins en thema’s ge-update, overbodige plugins en thema’s verwijderd en een spamfilter geïnstalleerd.

Wil jij ervan verzekerd zijn dat je website optimaal beschermd 2021 in gaat? Vul dan snel onderstaand formulier in!

    Ja, ik wil mijn website graag maximaal veilig en up-to-date houden! Ik kies daarom voor:

    *Genoemde prijzen zijn exclusief BTW