Beste Care for Women specialist,

Zie jij ook op tegen het maken van je eigen Care for Women website? Of heb je geen tijd of geen zin om hier energie in te steken? Misschien kan ik jou daarbij helpen!

Mijn naam is Marc Wismans. Ik woon samen met vriendin Monique en zoon Max in het Brabantse Helmond. Monique heeft vorig jaar haar opleiding tot Care for Women specialist afgerond.

Naast mijn werk als kwaliteitsmanager in een revalidatiebedrijf, ontwerp en bouw ik websites. Mijn bedrijf heet Kokua Design. Ik bouw mijn websites in WordPress en werk bij voorkeur met een vast template waarmee nagenoeg elke lay-out te realiseren is. Al mijn ontwerpen hebben een mobiele versie voor telefoon en tablet. Je website zal er dus op alle type schermen goed uit komen te zien. Een voorbeeld van een door mij gemaakte Care for Women website, vind je hieronder (klik of tik op het plaatje).

De basisprijs voor het maken van een website bedraagt normaal €445,-. Tot 1 juni 2021 hanteer ik voor Care for Women specialisten een korting van maar liefst 35%. Met andere woorden: je eigen Care for Women website voor een gereduceerd tarief van slechts €290,-. Nadat ik van jou alle noodzakelijke info heb ontvangen (ik stuur je hiervoor een online formulier), is je website binnen maximaal 2 weken gereed! Hoe cool is dat?

"Tot 1 april hanteer ik voor Care for Women specialisten een korting van maar liefst 35%"

Voor het ‘runnen’ van je eigen website heb je ook een hosting provider nodig. Een hosting provider stelt online ruimte beschikbaar waarop alle content van de website wordt geplaatst. Afhankelijk van de vormgeving, grootte en technische eisen van de beoogde site, worden verschillende pakketten aangeboden met elk hun eigen kostenplaatje. Houd er rekening mee dat hostingkosten jaarlijks terugkomen. Ik heb goede ervaringen met Hostnet. Je kunt dit desgewenst zelf regelen. Laat je dit via mij lopen, dan breng ik hiervoor jaarlijks €90,- in rekening (€7,50 per maand)

Als een website eenmaal in de lucht is, dient deze met enige regelmaat onderhouden te worden. Een (WordPress) website bestaat uit een aantal zogenaamde plug-ins waarvoor regelmatig update beschikbaar komen. Daarnaast is het verstandig regelmatig een back-up te maken. Dit is allemaal zelf te leren (ik geef met plezier een instructie). Mocht je er echter voor kiezen om dit uit te besteden, dan kan dat natuurlijk ook. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Marc Wismans

Telefoon: +31 6 13 21 77 18
E-mail: info@kokua-design.nl

Genoemde prijzen zijn excl. BTW

CONTACTFORMULIER